Kiekvienas receptas priskirtas kuriam nors metų laikui.Knygos autorės pataria iš kiekvieno metų laiko pasiimti geriausia. Kad išgautumėte tikrą skonį, naudokite sezono daržoves ir vaisius. Receptų suras tiek norintieji labiau įprasto skonio patiekalo, tiek galvojantieji apie ką nors egzotiškesnio. Receptų kūrėjos daug idėjų skolinosi iš italų virtuvės. Pabandėme įrodyti, kad greitai pagaminamas maistas gali būti ir sveikas. Išmėginkite iš vargingos italų virtuvės kilusį užkandį - bruschetta. Galiausiai surinkome praktiškus patarimus: kaip supjaustyti, virti daržoves, kad išsaugotumėte daugiau vitaminų ir skonį, kokių produktų neturėtų trūkti virtuvėje, jei nutarėte rinktis sveikesnius ir originalesnius patiekalus.Vertė Jurgita Paulauskaitė