„Griliaus Biblija“ pateikia visą maisto kepimui ant ugnies reikalingą informaciją taip detaliai, kaip iki šiol nebuvo daręs nei vienas kitas lietuviškas leidinys: čia rasite patarimus, kokia mėsa kam tinka labiausiai, viską apie kepsninių, malkų, temperatūros parinkimą, mėsos glazūravimą, laistymą, marinavimą, taip pat – daugybę garnyrų, padažų ir kitų pagardų receptų. Vegetarai atras jūros gėrybių, blynelių, įdarytų ir lauže keptų bulvių bei įvairių užkandžių receptus, o smaližiai – puikias panakotas, ledus, šerbetus, pyragus, uogienes bei kitus desertus.
Informacija | |
---|---|
Autorius | Virtuvės Mitų Griovėjai |
Būklė | Gera |
Leidykla | LIETUVOS RYTAS |
Metai | 2014 |
Puslapiai | 322 |
formatas | 21x27 |
isbn | 9772335869003 |
Įrišimas | Minkštas |