Ar žinojote, kad kraujospūdį gali sumažinti bananai ar juodasis šokoladas, artritą atitolins granatų sultys, o alergija sumažės valgant daugiau žuvies? Naujausi tyrimai atskleidė, kad galite išsigydyti lėtines ligas, sumažinti nuolatinį diskomfortą ir išvengti gyvybei pavojingų ligų kiekvieną dieną valgydami įprastus maisto produktus, apie kurių nepaprastas savybes nė nežinojote.Puikus praktinis vadovas „Maistas gydo“ supažindins, kaip kasdienis maistas ir maisto papildai gali sumažinti dažniausių ligų simptomus, o neretai ir užkirsti joms kelią. Sužinosite, kurių produktų reikėtų valgyti daugiau, o kurių vengti, kokių prieskonių privalu turėti virtuvėje, kaip greitai ir lengvai paruošti puikių patiekalų namiškiams.Naujausi atradimai mitybos srityje, medicinos ir mitybos specialistų konsultacijos padės pakeisti valgiaraštį ir pagerinti savijautą.20 svarbiausių kasdienių maisto produktųAbėcėliškai pateikti dažniausi negalavimai ir juos gydantys naminiai vaistaiNaujausi duomenys apie riebalus, baltymus, angliavandenius, omega-3 riebalų rūgštis ir antioksidantusVitaminų ir mineralinių medžiagų rekomenduojamos paros normosDaugiau kaip 75 gardūs receptai iš sveikai mitybai siūlomų produktųPatogiai pateikta naudinga informacija apie daugelį populiarių produktųIšsigydykite Alzheimerio ligą vynuogių sultimis. Įveikite širdies ligas valgydami lašišą. Sumažinkite cholesterolio kiekį kraujyje kasdien sukrimsdami po saują migdolų. Sustabdykite podagros vystymąsi valgydami vyšnias, braškes ir šilauoges.